Flinke order voor WellColl Groep

Foto: WellColl Groep

Autobedrijf Lennaerts en WellColl Groep hebben samen de aanbesteding van Waterschapsbedrijf Limburg voor de levering van bedrijfsauto’s gewonnen.

De bedrijfswagens worden uitgevoerd met een professionele bedrijfswageninrichting, en dat is een specialisme van WellColl Groep.

Autobedrijf Lennaerts levert de nieuwe voertuigen en het meerjarig onderhoud. WellColl Groep draagt zorg voor de volledige bedrijfswageninrichting, inbouw van voertuigvolgsystemen, de veiligheidsverlichting en het autoschadeherstel.

Citroën en Fiat dealer Autobedrijf Lennaerts
Het mooiste compliment dat Lennaerts bij deze aanbesteding heeft gekregen is dat de uitwerking optimaal aansluit op de klantwens. Als regionale dealer met vestigingen in Roermond, Venlo en Beesel levert Lennaerts tegen concurrerende prijzen personen- en bedrijfsauto’s van de merken Citroën, Fiat, Alfa Romeo en Hyundai. Het echte onderscheid wordt gemaakt met het onderhoud en beheer van wagenparken. Dit wordt ervaren als betrokken, professioneel en dichtbij, waarbij de klant altijd centraal staat.

WellColl Groep
Het gezamenlijk winnen van deze aanbesteding past geheel in het transitieproces van WellColl Groep. Door diverse regionale samenwerkingsverbanden ontwikkelt WellColl Groep zich van traditionele autoschade hersteller naar complete mobiliteitspartner.

WellColl Groep-directeur Fred Collé: “De afgelopen jaren is ons dienstenpakket gegroeid met onder andere: auto-aanpassingen, caravan- & camperservice, oldtimerrestauratie, RentaRolla Autoverhuur -en autolease, bedrijfswageninrichting, wagenparkbeheer, autobelettering, autoruitherstel en TomTom Telematics. Met de recente toevoeging van WellColl Weert als vijfde vestiging is het verzorgingsgebied nu vrijwel geheel Limburg. Het winnen van deze aanbesteding met een partner in Roermond is een mooie volgende stap. Schaalvergroting en diversificatie zijn in een krimpende markt hét middel om op lange termijn concurrerend te kunnen blijven opereren.”

Voor meer informatie over bedrijfswageninrichtingen en TomTom voertuigvolgsystemen kunt u contact opnemen met één van de specialisten van WellColl Groep.

Cookieinstellingen