Wie wil er nou géén (bijna) gratis vakantie?

Foto: CC0 via Pixabay

Soms komen er op Facebook like-acties voorbij die méér dan de moeite waard zijn. Die van Goergen Wellness willen we u niet onthouden.

Het leek de Sittardse leverancier van onder meer sauna’s, IR-cabines en jacuzzi’s een goed idee om gekoppeld aan een Facebook-actie een vakantievoucher voor twee personen in het vooruitzicht te stellen. Verder krijgen de eerste 9 kopers van een jacuzzi eveneens een vakantievoucher. In totaal stelt Goergen Wellness daarmee 10 vakantievouchers beschikbaar.

De reisdoelen variëren daarbij van Barcelona, Antalya/Cappedocië, Toscane, Berlijn, Rome, Parijs, het Gardameer, Monaco, Kaunas (Litouwen), romantisch Verona (opera) en Boekarest tot Venetië of Boedapest.

Wat je moet doen (like, share & tag) om voor het gratis vakantievoucher in aanmerking te kunnen komen lees je op de Facebookpagina van Goergen Wellness.

Bijna helemaal gratis

De vouchers zijn gratis, maar de luchthavenbelasting is niet in de vouchers inbegrepen en zult u dus zelf moeten betalen. De vouchers zijn echter wél volledig overdraagbaar aan een ander, maar niet inwisselbaar voor contant geld en ze zijn niet geldig in combinatie met andere acties.

Cookieinstellingen