Zakelijke jubilea op de Putstraat in Sittard

Foto: © Walter Goyen - www.H4P.com

Komend weekend vieren twee zaken aan de Putstraat in Sittard een jubileum: één jaar Vakwerk en tien jaar Bagels & Beans.

Vakwerk is een bijzondere winkel, waar zowel ondernemers als particulieren, die iets willen verkopen, verkoopruimte kunnen huren. Dat leidt tot een bijzondere en continu wisselende mix van artikelen, variërend van kunst, sieraden, keramiek, vintage, kleding, brocante en nog veel meer. Uitgangspunten die Vakwerk voor het aanbod hanteert zijn: lokaal, fair trade, sociaal en duurzaam.

Zaterdag om 11:00 uur opent wethouder Bert Kamphuis de feestelijke jubileumdag. De hele dag door zijn er verschillende acties en activiteiten. Om 16:00 uur is er een tombola met leuke prijzen, beschikbaar gesteld door de huurders van Vakwerk. Vakwerk ligt aan de Putstraat op nummer 19.

Op de hoek van Paardestraat en Putstraat – voor de oudere Sittardenaren: waar vroeger bakkerij Rulkens zat – vieren Lilian Minartz en Rien Hochstenbach hun tienjarig jubileum met Bagels & Beans, of zoals ze het zelf aanduiden de ‘vrijplaats voor koffie, bagels & geluk’. Om dit heuglijke feit te vieren heeft Bagels & Beans komende tijd een aantal activiteiten en extra’s op het programma staan.

Op zaterdag 23 april wordt het spits afgebeten door Dorona Alberti en Aron Raams van de Nederlandse band Gare du Nord. Zij geven een heerlijk akoestisch mini-optreden. Op zondag 24 april biedt Bagels & Beans een podium aan Pyure, met zangeres Marieke van der Leijé en muzikale duizendpoot gitarist Jos van Rens.

Op zondag 29 mei verzorgen Laetitia Hanson en Ruud Pricken vanaf 15:00 uur op speciaal verzoek van Bagels & Beans een exclusief concert voor jong en oud waarin op interactieve wijze de wondere wereld van Disney voor je open gaat. Op zondag 10 juli is Bagels & Beans in Spaanse sferen met een Flamenco-optreden van Annemiek Kusters.

Meer informatie vindt u op de website van Bagels & Beans.

Cookieinstellingen