Roué Verveer Op Het Laatste Moment

Foto: Roué Verveer

Op vrijdag 8 april om 20:00 uur staat Roué Verveer met zijn voorstelling Op Het Laatste Moment in stadsschouwburg De Domijnen in Sittard-Geleen.

Roué Verveer is één van de meeste authentieke cabaretiers van dit moment en behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld.

Hij is een graag geziene gast bij vele tv-programma’s en heeft vorig jaar zelfs een boek Waarom? Daarom! uitgebracht, dat een notering in de lijst van bestsellers opleverde. Dit seizoen staat hij in Schouwburg De Domijnen met alweer zijn zevende voorstelling: Op Het Laatste Moment.

Verveer staat bekend om zijn driftige, enthousiaste speelstijl, charisma en talent om te improviseren. Hij put graag uit de liefde, de Surinaamse cultuur en de contrasten met Nederland, wat bakken vol hilarisch materiaal oplevert!

De deelname aan een talentenjacht van het comedygezelschap Freshwagon in 1995 was het succesvolle carrièrebegin van Roué Verveer. Sindsdien heeft hij overvolle theaterzalen getrokken met onder andere Caribbean Combo, Typisch Surinaams, Zit Mooi! en maar liefst zeven avondvullende solovoorstellingen.

Cookieinstellingen