Marike Jager: Here Comes the Night – Stadsschouwburg Sittard-Geleen

Foto:

Singer-songwriter Marike Jager is terug in het theater. En hoe! Alsof je grabbelend in een platenbak plots op de soundtrack stoot van een film die David Lynch ergens onderweg is vergeten te maken. Want zo voelt Marikes nieuwste album Here Comes the Night. Jager en haar band produceerden een cd als een filmische trip, vol energieke melancholie. De songs zijn kleurrijke verhalen met een rusteloze twist en de muziek is vol van de zinderende swing van de nacht. Het theaterconcert wordt een muzikale reis door een nachtelijke stad, waarbij je uitglijdt over natgeregende kinderkopjes en foetert omdat je geen camera bij je hebt.

Singer-songwriter Marike Jager is terug in het theater. En hoe! Alsof je grabbelend in een platenbak plots op de soundtrack stoot van een film die David Lynch ergens onderweg is vergeten te maken. Want zo voelt Marikes nieuwste album Here Comes the Night. Jager en haar band produceerden een cd als een filmische trip, vol energieke melancholie.
De songs zijn kleurrijke verhalen met een rusteloze twist en de muziek is vol van de zinderende swing van de nacht.
Het theaterconcert wordt een muzikale reis door een nachtelijke stad, waarbij je uitglijdt over natgeregende kinderkopjes en foetert omdat je geen camera bij je hebt.

Cookieinstellingen