Opening carnavalsseizoen door CV de Katers Holtum

Foto: Els Diederen [CC-BY-SA-3.0] via Wikimedia Commons

Op 17 november 2019 opent CV de Katers het nieuwe carnavalsseizoen officieel met de traditionele Limburgse heilige mis.

Dit gebeurt dit jaar opnieuw in samenwerking met een aantal andere verenigingen uit Holtum. Zo zullen het Gemengd Zangkoor Holtum, Schutterij Sint Martinus en Muziekgezelschap Juliana voor de muzikale bijdrage zorgen. De oud-prinsen zijn natuurlijk ook present en het kerkgenootschap zorgt ervoor dat de dienst in goede orde zal verlopen. De Limburgse Heilige mis begint om 09:30 in de Sint Martinuskerk in Holtum. Aansluitend wordt op de Holtummermarkt onder muzikale begeleiding van Schutterij Sint Martinus en Muziekgezelschap Juliana de carnavals- en Katervlag gehesen.

Houtemse Aovend met prinsuitroeping

Op 30 november 2019 vindt de jaarlijkse Houtemse Aovend plaats in de Auw Sjoal. Dan wordt bekend gemaakt wie de nieuwe (jeugd)prinsenparen zijn van het Houtemse Katerrijk.

De Houtemse Aovend krijgt dit jaar een Hawaiiaans tintje krijgen. In een sfeervolle Hawaiiaanse ambiance zullen onder meer Bas van Neer (Buuttekampioen), de Dance Cats, Coen Janssen en Zèkketusgaw de avond muzikaal opluisteren. Zorg dat je erbij bent, het liefst in Hawaiiaanse stijl. De entree is gratis.

Noteeer ook alvast in de agenda dat de Mansluujzitting plaats vindt zondag 5 januari 2020. Meer informatie daarover volgt.

Cookieinstellingen