Theaterpop bij Pitboel Theater

Foto: © Pitboel Theater

Theaterpop is popmuziek in de intieme zaal van het Pitboel Theater op de hoek van de Montgomerystraat en de Eisenhowerstraat in Sittard.

Op zaterdag 12 januari – aanvang 20:00 uur en entree 5 euro – werken de volgende artiesten mee:

Rebels from Paradise

Rebels From Paradise en bestaat inmiddels al meer dan vijf jaar. Door de jaren heen zijn de zanger en gitartist (Wayne Moock), leadgitarist (Danil Golyshev) en bassist (Rick Hermans) het zelfde gebleven. Sinds twee jaar speelt Frank Roost op drum. Alle vier de bandleden komen uit de omgeving van Heerlen.

Door de jaren heen hebben ze op diverse plekken podium ervaring opgedaan. Zo hebben ze onder andere bij de Jam Sessies van de Wieëtjsaf, in Kerkrade, en het open podium van café Het Brandwapen, in Landgraaf, gespeeld. Daarnaast hebben ze geregeld gespeeld voor Schunck Rock en de Popschool. Verder hebben ze afgelopen jaar nog mogen spelen op het Holy Moly festival in Heerlen.

Hun muziek is het beste te beschrijven als een mengelmoes van het heden en het verleden. Ze putten veel inspiratie uit de muziek van de jaren 70. Deze invloeden zijn dan ook terug te horen in hun muziek. Hierbij moet gedacht worden aan invloeden vanuit de rock zoals The Rolling Stones en Led Zeppelin maar ook aan de funk invloeden van deze tijd zoals Funkadellic en Curtis Mayfield. Voor de rest halen ze inspiratie uit de hedendaagse muziek van bijvoorbeeld City and Colour en The Brew Uk. Kort samengevat maken ze rock met een vette knipoog naar het verleden.

OOST.

OOST. is een muzikaal project rondom songwriter Jop Ostendorf.
De bande bestaat uit Jop Ostendorf – zang/gitaar; Erik Steegh – backing/gitaar; Luc van de Brink – backing/bass en Dinand Claessens – backing/drums.

Nicky Monreau akoestisch

Alternatieve pop met een rauw rockrandje. Onder begeleiding van een pianist en mogelijk een bassist speelt zij gevoelige liedjes in een akoestische sessie.

Joo Janssen solo

Virtuoos en die veel professionele ervaring heeft en prachtige gitaarmuziek speelt. Met hier en daar een grapje maar altijd kwalitatief verantwoord. Zonder band maar met Joo Janssen!

article
151358
Theaterpop is popmuziek in de intieme zaal van het Pitboel Theater op de hoek van
https://sittard-geleen.nieuws.nl/evenementen/theaterpop-bij-pitboel-theater/
2019-01-05T15:35:42+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2019/01/05143612/theaterpop-pitboel-12-januari-2019.jpg
Pitboel Theater, Theaterpop