Startersdag op 7 december: Ondernemen in Geleen, iets voor jou?

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Wil jij een winkel of horecabedrijf beginnen in Geleen? Of zoek je kantoor- of bedrijfsruimte? Kom dan op donderdag 7 december naar de Startersdag in Geleen.

Deskundigen van StartersCentrum Limburg, gemeente, SLIMhuis en Seinpost staan voor je klaar van 15:00 tot 17:30 uur in het Werkatelier aan de Raadhuisstraat 17.

Pioniers hier!

Het centrum van Geleen is volop in beweging en biedt tal van kansen voor nieuwe ondernemers. Gemeente, pandeigenaren en het centrummanagement helpen je graag.

Heb je vragen over de meest geschikte locatie? Wil je begeleiding bij het opstellen van een ondernemingsplan? Ben je op zoek naar passende financiering? Wil je weten welke vergunning je nodig hebt? En welke subsidiemogelijkheden er zijn?

Kom dan aar de Startersdag en stel je vraag. Laat je plan horen. Al is het nog maar een idee. Samen met de aanwezige deskundigen wordt bekeken op welke manier je idee handen en voeten gegeven kan worden. En hoe je idee kan landen in Geleen. De deskundigen nemen je mee op een korte tour langs beschikbare panden in het centrum. Zodat je de veerkracht en daadkracht van Geleen met eigen ogen kunt zien. Heb je interesse? Meld je dan nu aan voor deze bijeenkomst via [email protected].

» meer informatie over ondernemen in Geleen

DROOM DOE!

Cookieinstellingen