ForYouTour ten bate van Spieren voor Spieren

Net als in 2013 organiseert Michel van Dijke dit jaar het ForYouTour wielerevenement Fietsen met een Hart. Op zaterdag 3 mei is er op de wielerbaan van Laco Glanerbrook in Geleen een uitgebreid programma rond dit evenement.

De opbrengst van de tour is net als afgelopen jaar volledig bestemd voor een goed doel. Dit jaar is dat Spieren voor Spieren, dat zich inzet voor de bestrijding van spierziekten bij kinderen.
De ForYouTour is een toertocht over 85 kilometer, die start met 25 rondjes (12,5km) op de baan en vervolgens naar buiten vertrekt. Ook de aankomst is op de wielerbaan. Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten die zich op de wielerbaan zelf afspelen.
Programma
08.30 – Opening wielerbaan en daginschrijving
09:30 – Startschot ForYouTour 2014. Deelname kost 15 euro p.p.
10:30 – Warming up voor spinning
11:00 – Een uur Open Air Spinning met Michael Boogerd (onder voorbehoud). Deelname kost 15 euro.
11:30 – Kids ForYouTour 2014. Kinderen van alle leeftijden rijden twee rondes op de wielerbaan. Deelname kost 2,50 euro p.p. 
12:15 – Eddy Merckx lookalike, Rob Muller met zijn velocipède, kunstwielrensters Jennifer en Brenda Schrooten.
12:30 – Aankomst ForYouTour toerfietsers
13:30 – Het grote Derny Spektakel met gangmakers Uwe Smit, Walter Huybrechts e.a. Keirin wedstrijd. Prominentenkoers met Gert Jakobs, Patrick Strouken, Berrie Thoolen, Tjarco Cuppens e.a.
15:30 – Trekking ForYouTour loterij
16:45 – Bekendmaking opbrengst voor Spieren voor Spieren. 
Tijdens de dag zijn Juryauto.nl en Big Brother Ruud Bernard aanwezig. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door een DJ. Ron Philips van Sporteve-foto maakt op de baan en tijdens de toertocht persoonlijke digitale foto’s ten bate van Spieren voor Spieren. Tevens is er een wielercafé op de baan. 
Donaties welkom!
Organisator Michel van Dijke heeft al streefbedrag van de actie een bedrag van 3000 euro in gedachten. Dat moet voornamelijk bijeen worden gebracht door de deelnemers aan de verschillende evenementen op die dag. Maar ook mensen die op 3 mei niet kunnen deelnemen aan het programma staat het natuurlijk vrij om aan dit goede initiatief een donatie over te maken. 
Inschrijven en doneren kan heel eenvoudig online: 
Foto: © Ron Philips – sporteve-foto.nl
Cookieinstellingen