Tafel van Limburg wordt gedekt, ook bij slecht weer!

Foto: Sittard=Geleen.nieuws.nl

Voor het tweede jaar in successie wordt in Geleen de 60 meter lange Tafel van Limburg op de Markt in Geleen in de open lucht gedekt. Ditmaal twee avonden achter elkaar.

De Tafel van Limburg stond in 2013 voor het eerst in Geleen. Het idee: ‘wining and dining’ aan een tafel van 60 meter lang, terwijl de bediening en artiesten over tafel lopen. Dat is De Tafel van Limburg in een notendop. 
Uitwijklocatie
In 2013 waren de weersomstandigheden ideaal. Of dat dit jaar ook zo is, dat is nog even afwachten, al lijken de vooruitzichten voor het weekend van 30 en 31 augustus redelijk. Maar als het nodig mocht zijn  kan worden uitgeweken naar een alternatieve locatie dicht in de buurt.
De eerste editie in 2013 werd een succes en daarom dekt de organisatie van dit unieke evenement dit jaar niet één dag, maar twee dagen de tafel. Op zaterdag 30 en zondag 31 augustus kunt u weer aanschuiven om bourgondisch te genieten van heerlijk eten, sfeervolle live muziek en top entertainment. De perfecte combinatie voor een onvergetelijke zomeravond! En na afloop gaat het feest gewoon verder bij de deelnemende kroegen. 
De Tafel van Limburg wordt gedekt in samenwerking met Café Amadeus, Café de Brabander, Restaurant Battice en Brood en Banketbakkerij Mestrom. 
Cookieinstellingen