Ben jij de nieuwe Oktoberfeestster?

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Het tiende Oktoberfeest werpt zijn schaduw al een tijdje vooruit. Nog 4 weken en het grootste najaarsfeest van het zuiden barst in alle hevigheid los. 

In het opkrikken van de voorpret tijdens de aanloop naar het feest speelt niet alleen de verkiezing van de nieuwe Miss Oktoberfeest een rol. Dit jaar heeft de organisatie er een echte talentenjacht aan toegevoegd onder de titel “Sittard sucht ein neue Oktoberstar!”.
De organisatie van het Oktoberfeest wordt elk jaar weer benaderd door talent dat dolgraag wil optreden op een van de podia. Die kans is er nu. Ze moet wel even gegrepen worden!
Op woensdagmiddag 22 oktober vindt in de L1 Stube een talentenjacht plaats met als super hoofdprijs ’s avonds een live optreden tijdens het slotprogramma van de Oktoberfeesten voor een publiek van 3000 Oktoberfeestgangers in het Brand-Weizen Paviljoen!
De enige voorwaarde om mee te doen aan de talentenjacht is dat het optreden in Oktoberfeeststijl plaatsvindt en bij moet dragen aan een heitere Stimmung! Een deskundige jury mede onder leiding van Dieter Koblenz zal het oordeel vellen. 
Heb je schlagertalent, ben je een ster in het jodelen, combineer je het schuhplattern met breakdance of heb je een andere indrukwekkende Oktoberact (alleen of met anderen)?
» Schrijf je dan nu in op oktoberfeestsittard.nl
Let wel: de acts mogen niet langer duren dan 10 minuten inclusief opbouw.
Cookieinstellingen