Rowwen Hèze met soul in Volt

Op 9 oktober staat Rowwen Hèze met een uniek optreden in Poppodium Volt. Samen met drie soulzangeressen brengt de bekende Limburgse band een bezoek in het kader van de exclusieve tour ‘Club America’.

De tour doet van 25 september tot en met 9 oktober 11 clubs aan in Nederland. Poppodium Volt is het enige Limburgse podium dat tijdens de tour wordt aangedaan. Het optreden in Sittard-Geleen is tevens het laatste optreden in de tour.
De zangeressen Ibernice MacBean, Chantal Kashala en Yorlenie Delgado Faria gaan samen met de band op muzikale ontdekkingsreis tijdens Club America. Rowwen Hèze brengt nog nooit eerder gespeelde liedjes en de zangeressen laten naast Soul ook zien dat ze het Americaans machtig zijn geworden. Tijdens de Clubtour wordt het voorprogramma verzorgd door Mattanja Joy Bradley.
Zanger Jack Poels: “Club America; aan de vooravond van ons dertigjarig bestaan, geven we onszelf ’n cadeau. We zijn allemaal fan van de film The Commitments die gaat over ’n Ierse band die soul gaat spelen, daar hebben we inspiratie uit geput. Uiteraard blijft het de muziek van Rowwen Hèze. Maar om deze te mengen met het geluid van vier soul-ladies, inclusief Mattanja die het voorprogramma gaat verzorgen, is op voorhand al geweldig. Enige minpunt; het zijn maar elf concerten.”
Poppodium Volt
Odasingel 88, Sittard
Donderdag 9 oktober 2014
Entree: €20 vvk, €22,50 dagkassa
Foto: © Ivo Goessens – Double Eye Geleen
Cookieinstellingen