Tweede LEO Club Sittard-Geleen Rally door Limburg

Geslaagde eerste rally krijgt vervolg
Geslaagde eerste rally krijgt vervolg
Foto: LEO Club Sittard-Geleen

In 2014 organiseerde de LEO Club Sittard-Geleen voor de eerste keer een Rally door Limburg. De opbrengst van dat geslaagde evenement kwam ten goede aan de restauratie van het Verschueren pijporgel uit de kapel van het voormalige ziekenhuis in Sittard.

Op zondag 31 mei 2015 organiseert LEO Club Sittard-Geleen haar tweede Rally door Limburg. De opbrengst komt wederom ten goede van een goed doel. Welk doel dat is wordt in april bekend gemaakt.

De rally start en eindigt op de historische Markt in Sittard en neemt de deelnemers mee langs de mooiste plekjes van Zuid-Limburg. Op traditionele Limburgse wijze start de dag met koffie en verse vlaai. Halverwege de rally wordt genoten van een heerlijke lunch op een prachtige locatie, om tot slot te eindigen met een gepaste borrel. De rally vindt plaats op 31 mei 2015 van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Inschrijven kan nog
Wie is geïnteresseerd in deelname aan de LEO Rally kan zich aanmelden met het inschrijfformulier op www.leoclubsittard.nl. De kosten bedragen €39,50 per persoon (inclusief inschrijving, ontvangst en lunch). Wacht niet te lang met inschrijven, er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

LEO Club Sittard-Geleen
LEO Club Sittard-Geleen, een club voor jong volwassenen, zet zich in voor de maatschappij en de individuele ontwikkeling van zijn leden. Elk jaar organiseert de club acties om geld in te zamelen voor een goed doel op lokaal, regionaal of wereldwijd niveau. Een LEO Club is de jonge variant van de LIONS Club. Meer informatie over de LEO Club Sittard-Geleen en de rally is te vinden op www.leoclubsittard.nl.

Cookieinstellingen