Honderden acrobaten aan het werk in Sittard-Geleen

Op het terrein voor en naast tennishal Carperion in Sittard staan meer dan honderd tentjes van bezoekers van en deelnemers aan het 29e Nederlands Acrobatiekfestival.

Dit grootste acrobatiekfestival van Europa wordt gegeven door én voor acrobaten. De belangstelling voor het festival is groot: van vrijdag 22 tot en met maandag 25 mei spelen, oefenen en leren meer dan 600 acrobaten van over de hele wereld vier dagen lang de nieuwste technieken en trucs van de beste docenten en van elkaar.

Doel van het festival is het uitwisselen van trucs en technieken op elk niveau en in alle leeftijdscategorieën; de beste acrobaten ontmoeten elkaar en leren van en met elkaar. Daarvoor zijn er tien workshopronden op elk niveau, met de beste docenten van over de hele wereld en twee avonden met open podium en een grote eindshow.

Zondagavond vanaf 20:00 uur vindt een grote en unieke Gala Show plaats met professionele acts uit Europa, die op het allerhoogste niveau acteren. Onder hen (Rêve)2 en Compaña de Circo Eia.

Er is slechts plaats voor 100 mensen. Kaarten hiervoor zijn alleen te koop aan de deur vanaf 19:00 uur en kosten 10,00 euro per persoon.

Cookieinstellingen