Eerste Beeg Open Air muziekfestival

Grupo Go afsluiter eerste BOA
Grupo Go afsluiter eerste BOA
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Voor een eerste editie pakt het Beeg Open Air muziekfestival in op 27 juni aanstaande in Grevenbicht meteen fors uit: 25 bands en 6 podia en gratis toegang.

Wie houdt van een gezellige sfeer, toffe muziek, leuke mensen, lekker eten en drinken, en – als het even meezit – veel zon bezoekt op 27 juni de eerste editie van Beeg Open Air!

Beeg Open Air (oftewel, BOA) is een open podium muziekfestival in het centrum van Grevenbicht, waar jong talent een leuke kans krijgt om hun muzikale kunnen te laten horen aan een groter publiek.

De eerst editie van BOA wordt georganiseerd naar aanleiding van de 115e verjaardag van Harmonie Sint Cecilia Grevenbicht-Papenhoven.

Op zaterdag 27 juni staat er een groot openlucht podium op het Burgemeester Kotenplein in Grevenbicht. Daarnaast staat ook een podium in elk van de vijf café’s van Grevenbicht. Dorst en honger hoeft er die dag dan ook niet geleden te worden.

Op de eerste BOA komen tal van muziekstijlen voorbij, van pop, rock, akoestisch, balkan, blues, jazz, en salsa tot de klanken van jeugdorkesten en Zaate Hermeniekes.

Het programma start om 15:00 uur met een optreden van de ruige meiden van Tarzan’s my Daddy. De complete line-up van Beeg Open Air ziet er als volgt uit:

  • Burgemeester Kotenplein – Tarzan’s my Daddy, Latimotion, DJ Ludo, Blue Bold, Shelter Four, Trip to Dover, Grupo Go.
  • Café Oos Hoes – Coverband Deal!, Die Pruusje, Portrait [B], The Last Baron.
  • Café Zaal Aurora – Rumor, Angry Men, The Floodlight, A Minor Problem.
  • Café De Mert – Rens Meuwissen, Travis Scolig & Band, Wil Nelemans & Band.
  • Café De Hollenjer – Jeugd Ensemble Cecilia (JEC), Mosa Djezz, Liquor Lebens & Blues Band (LL&BB).
  • Café Potbelly – Black Label, No Offence, Vortex Surfer, The People.

Beeg Open Air niet compleet zonder een Zaate Hermeniekes Kampioenschap. Inzet is de Beeg Open Air Trofee en de bijbehorende eeuwige roem.

Om 23:00 uur sluit de eerste editie van Beeg Open Air met het laatste nummer van Balkan Salsa Blues formatie Grupo Go. Zij komen vanaf 21:30 uur een feestje bouwen op het Burgemeester Kotenplein. Waarschuwing van de band: “be prepared to shake some bodily parts… and please leave small pets at home, they will not survive the sublime experience”.

Meer informatie op
» www.beegopenair.com
» Facebook

Cookieinstellingen