Perfecte moord voor vijf euro

Foto: Arnij from nl [CC BY-SA 3.0

Wie snode plannen heeft, die écht niet door de beugel kunnen, moet op woensdag 17 juni de masterclass ‘Hoe pleeg ik de perfecte moord?’ volgen.

Om 19:30 uur wijst Carina van Leeuwen u in de Domijnen 12 (bibliotheek aan de Broeksittarderweg 1 in Sittard) op de do’s en don’ts voor de perfecte moord. De entree bedraagt 5 euro.

Aan de hand van een fictieve moord neemt forensisch rechercheur en auteur Carina van Leeuwen u mee in de wereld van het forensisch onderzoek; ‘every contact leaves a trace’. Wat laat u achter zonder dat u dat in de gaten heeft? Welke sporen verraden uw aanwezigheid? Wat vertellen die sporen?

Met deze masterclass leest u de forensische thriller Vuurproef, het debuut van Van Leeuwen, met nog meer plezier en kennis van het forensische vak. Het boek geeft een humoristisch en realistisch beeld van het werk van de forensische recherche in Nederland.

Door de ogen van Renee Spaan kijkt u mee naar de zaken, de mensen en de dagelijkse gang van zaken aan het bureau Donumstraat in Den Haag. De beschreven zaken zijn echt gebeurd; omstandigheden, namen en locaties zijn echter verzonnen.

Carina van Leeuwen schreef twee thrillers met forensisch rechercheur Renee Spaan in de hoofdrol namelijk: Vuurproef en Koud Vuur.

Cookieinstellingen