Zittesje jóng en maedje oet Gelaen #1 in Ligne

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Koen van Beek en zijn partner Georgette van Geleijnen van Coffee Mundo hebben met Ligne een mooie primeur en tonen ondernemerschap met Coffee Mundo.

Gisteren meldde ex-stadsprins Koen van Beek onder embargo tot vandaag 10:00 uur dat hij met zijn Coffee Mundo, de inmiddels tot een begrip uitgegroeide koffiezaak op de Markt, binnenkort een tweede vestiging krijgt in de stad.

“Sinds bekend werd dat de inmiddels tot Ligne omgedoopte Dobbelsteen gebouwd zou gaan worden lopen we al met dat plan rond om er een koffiezaak te beginnen”, laat Van Beek weten. Daarmee is Coffee Mundo officieel de eerste huurder in Ligne.

Ligne, dat in de tweede helft van volgend jaar opent, verzamelt diverse functies in zich: wonen, bibliotheek, museum, filmhuis, onderwijs en winkels. Dat wordt dus een plek in de stad waar de nodige reuring ontstaat. Bibliotheek en museum trokken afgelopen jaar ruim 150.000 bezoekers. Daar komen buiten de grote vakanties nog eens dagelijks 3500 studenten bij en niet te vergeten het winkelend publiek. “Daar zullen beslist koffiedrinkers bijzitten.”

Behalve koffie biedt Coffee Mundo ook een kleine lunchkaart. De nieuwe zaak wordt 190 vierkante meter groot en komt te liggen aan het centrale plein, de plek waar alle bezoekersstromen samenkomen. Van Beek verwacht dat er voor tenminste vijf mensen een part-time job in zit.

Cookieinstellingen