Dave Ensberg-Kleijkers tweede bij The Other Manager 2015

Geheel rechts: Dave Ensberg-Kleijkers
Geheel rechts: Dave Ensberg-Kleijkers
Foto: The Other Manager

Dave Ensberg-Kleijkers uit Sittard is afgelopen zaterdag tijdens de finale van de verkiezing ‘The Other Manager 2015’ in Huis ter Duin in Noordwijk als tweede geëindigd.

De prijs voor de beste multiculturele manager van Nederland ging naar Shurendy Gerardus, directeur bij Groupon Nederland. De stem van het aanwezige publiek, stemmers thuis en een onafhankelijk juryoordeel wogen mee in het verkiezen van de winnaar.

“Ik voel me vereerd met deze tweede plaats en ben zowel het publiek als de jury dankbaar voor de steun en het vertrouwen”, aldus de Sittardenaar met Surinaamse roots. “Ook als verliezend finalist blijf ik me graag inzetten om jongeren in Nederland, ongeacht hun culturele achtergrond, te laten zien dat iedereen in Nederland zijn dromen kan verwezenlijken. Waar je ook je vandaan komt, wie je ook bent!”

De 31-jarige Ensberg-Kleijkers is werkzaam als voorzitter College van Bestuur van Stichting Biezonderwijs. Een regionale onderwijsinstelling in Midden-Brabant voor zeven scholen voor speciaal onderwijs en praktijkonderwijs voor kinderen en jongeren van 4 tot 20 jaar.

De verkiezing is een initiatief van de multiculturele businessclub The Other Network. Met de verkiezing wil deze businessclub managers in het bedrijfsleven meer zichtbaar maken en culturele diversiteit in de top van het Nederlandse bedrijfsleven stimuleren. De award werd voor de tiende keer uitgereikt.

Cookieinstellingen