Voor Limburg unieke foto-expositie in Mariapark

Foto: John Moest

Foto Nationaal, het paradepaardje van de Fotobond, het Nederlands Centrum voor Vrijetijdsfotografie, is een fotosalon met het beste werk van Nederlandse vrijetijdsfotografen.

De geselecteerde foto’s zijn op uitnodiging van De Domijnen van 12 december 2015 t/m 22 januari 2016 te zien in het Mariapark te Sittard.

Een belangrijke expositie die een overzicht geeft van de Nederlandse vrijetijdsfotografie wordt door de Fotobond zelf samengesteld. Uit de ca. 7500 leden van de bond zijn alleen de 448 beste fotografen op uitnodiging verzocht deel te nemen en een serie van vijf samenhangende foto’s in te sturen. Uit de 191 inzendingen heeft een jury in augustus in een drietal rondes dertien series geselecteerd voor opname in de expositie.

Foto Nationaal wordt slechts op vier plaatsen in het land tentoongesteld. De foto’s zijn in het Mariapark, Oude Markt 18 te Sittard, gratis te bekijken tot en met 22 januari op dinsdag tot en met zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Meer informatie over de expositie via www.fotobond.nl en op www.dedomijnen.nl/extra.

Tot en met 3 januari zijn in het Mariapark tevens, georganiseerd door Wèntjerdruim, prachtige kerststallen uit de internationale verzameling van pastoor van Oss te bekijken.

Eerste Kerstdag en nieuwjaarsdag is het Mariapark aan de Oude Markt gesloten.

FotoNationaalJohn_Moest

Cookieinstellingen