Kaartverkoop Toon Thuis gestart

Foto: Toon Thuis

Sinds vandaag is de website rond de belevingsexpositie ToonThuis online. De website geeft u alvast een indruk van de expositie, die vanaf 27 augustus is te bezoeken in het voormalige pand van V&D aan de Markt in Sittard.

Op ToonThuis.nl wordt kort een bijzonder uitnodigend beeld van deze interactieve tentoonstelling geschetst. Niet gaan kijken betekent beslist dat je iets hebt gemist!

Verder wordt op de website aandacht besteed aan een aantal andere activiteiten rond de herdenking van de 100e geboortedag van de grote cabaretier. Zo is er aandacht voor het Jubileum Concert, dat op 17 december – Toon’s geboortedag – wordt gegeven in schouwburg De Domijnen in Sittard en waaraan de Philharmonie, Toon’s zoon Maurice en diverse Limburgse artiesten hun medewerking verlenen.

Verder is er aandacht voor de Zittesje revue ‘Oppe Tied’, waarin Toon Hermans ook een klein rolletje is toebedeeld, en er is aandacht voor het Limburgs Kerstcircus, want dat presenteert dit jaar Sirk Toon, een wervelende familievoorstelling met de crème de la crème van de internationale circuswereld, waarin de humor van Toon als een rode neus door de voorstelling loopt. De kaartverkoop voor Sirk Toon start eind augustus al.

Vrijwilligers

Overigens zoekt de organisatie van de expositie Toon Thuis nog een aantal representatieve vrijwilligers die gedurende de expo toezicht willen houden en die tevens als aanspreekpunt voor gasten willen fungeren bij bijvoorbeeld de ontvangst.

Tickets reseveren voor datum én tijd

Om er voor te zorgen dat bezoekers van de tentoonstelling de beloofde beleving ook daadwerkelijk kunnen ervaren – de expositie nodigt de bezoeker uit tot interactie – heeft de organisatie ervoor gekozen om per uur een gelimiteerd aantal bezoekers toe te laten. Bij het online kopen van een entreeticket moet u dan ook aangeven op welke dag en op welk uur – bijvoorbeeld 17 december tussen 11:00 en 12:00 uur – u de expositie wilt bezoeken. Overigens is de verblijfsduur vervolgens niet aan tijd gebonden. Wanneer u alle onderdelen van de expositie globaal bekijkt duurt Toon Thuis ongeveer 60 tot 80 minuten.

De beleefexpositie Toon Thuis is van 27 augustus tot en met 31 december 2016 dagelijks geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 11:00-17:00 uur.

» ToonThuis.nl
» meer informatie over de kaartverkoop

 

Cookieinstellingen