De Marotte Kènjerzitting – verrassende woensdagmiddag voor de kleintjes

Foto: © Ton Dirkx

Komende woensdag 15 februari is het de beurt aan de allerjongsten om een middag te genieten van carnavalesk vertier tijdens de Kènjerzitting in Poppodium Volt.

Om 13:33 uur gaan de deuren van Poppodium Volt (Odasingel 88 Sittard) open voor de Marotte kènjerzitting. Het gevarieerde programma bomvol zang, dans, humor en spektakel start om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur.

Gevarieerd programma

De enige echte Fabrizio is deze middag aanwezig om samen met de kleintjes te zingen, tijdens het inmiddels vaste onderdeel ‘Zèng mit dien idool’. Clown Pipo-Pé is ook van de partij om de nodige grappen en grollen uit te halen. Ook is er een optreden van Bart & Lejao met de Marotteschlager ‘Wae oh wae’. Verder maken de finalisten van het Kènjer Vastelaovesleidjes Konkoer, basisschool De Hoefer (gedeeld vierde) en openbare basisschool De Sjtadssjool (derde plaats), ook hun opwachting. De Zittesje Kènjerkapel zorgt voor de muzikale omlijsting van deze gezellige middag.

Naast een afvaardiging van stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd, uiteraard in gezelschap van stadsprins Bart II, maakt ook een kinder Raad van 11 deel uit van het programma. Verder kunnen de kinderen genieten van lekkere traktaties en natuurlijk heeft stadsprins Bart II een mooie prijs in petto voor ’t sjoonst verkleide mechelke en sjnaak. Kortom, een gezellige middag vol plezier voor de hele familie.

De Marotte Zitterd hoopt van harte alle jonge verklede carnavalisten samen met hun (groot)ouders, vrienden en vriendinnen op deze middag te mogen begroeten.

Entree bedraagt € 3,50. Dit is inclusief ranja en iets lekkers. Kaarten zijn te koop in de Marottewinkel, via www.marotte.nl en die woensdagmiddag aan de kassa van Volt.

Fabrizio – Foto: © Ton Dirkx
Cookieinstellingen