Het Borner Paosj-sjpektakel 2017 komt eraan

Foto: Wir Sind Spitze

“It giet oan”, oftewel “ut geit door!”. Vastelaovesvereiniging De Bessemebènjers en Het Mascotje (onder andere bekend van de Irish Night Born) hebben de handen ineen geslagen en bieden tijdens het paasweekend de bezoekers van de vijftigste editie van de Bornse Paasmarkt een spectaculair feestprogramma.

Op zaterdag 15 april opent het feestpaviljoen op de Borner Markt om 19:30 uur haar deuren en worden volksmuziek, dance, Deutsche schlagers en de laatst tophits samen in een blender gegooid en tot een unieke Wir Sind Spitze cocktail gemixt! Het publiek wordt meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met verrassende eigen mash up ‘brouwsels’ van bekende (Duitstalige) hits. Door hun muzikale veelzijdigheid voelt Wir Sind Spitze feilloos aan wat het publiek op dat moment wil meemaken en is geen enkel optreden hetzelfde! Zoals de mannen zelf zeggen: Komm’s einfach Mitmachen! Voor de entree van slechts € 5,00 is er in ieder geval geen enkele reden te bedenken om thuis te blijven! Er vindt voor deze avond geen voorverkoop plaats, entree uitsluitend via de avondkassa.

Op Paasmaandag 17 april installeren meer dan tweehonderd kooplieden weer hun kramen, verkoopwagens en uitstallingen op en rond de markt in Born. Maar ook deze dag is er meer te beleven! Vanaf 13:00 uur is het feestpaviljoen geopend waar een keur aan artiesten de bühne zal betreden. Als hoofdact staat Wahnsinn garant voor Polka Powerrr feestmuziek met een hoofdletter P! Wahnsinn staat al meer dan 10 jaar bekend om zijn muzikale live-shows, gebracht door 8 rasmuzikanten, die als een orkaan over het publiek denderen. Alle remmen gaan los! Met haar jarenlange podiumervaring heeft deze band elk feest gemaakt tot een sensatie die zijn weerga niet kent.

Daarnaast keert ook Erwin Brepoels weer terug naar de Bornse Markt, met zijn gouden stem (een Maastrichter tongval met Griekse invloeden) weet hij als geen ander het publiek op de tafels en banken te krijgen om zijn vele bekende hits mee te zingen. Ook Karel Verspaget is van de partij. Deze aimabele zanger weet met zijn warme stem de harten van velen te raken. Als Zittesje Jóng met 50 jaar muzikale ervaring is Karel gewoon … Karel! Tenslotte zorgt de in Born en verre omstreken befaamde DJ Giga Wiel voor muzikale support voor, tussen en na de optredens. Zoals gebruikelijk is er deze dag gratis entree!

Kijk voor meer informatie op www.borner-paosj-sjpektakel.nl.

Cookieinstellingen