Over domotica, iPhone en iPad, genealogie, Windows 10 en e-mailen

Commodore 64
Commodore 64
Foto: Luca Boldrinie [CC BY 2.0]

Domotica (huisautomatisering met o.a. Homey), haal meer uit je iPhone en iPad, zoeken naar familie of naamgenoten in WieWasWie (stamboomonderzoek), Windows 10 Creators Update en E-mailen.

Dat zijn dé onderwerpen die aan bod komen op de Open Dag van HCC!mzl, de afdeling Midden- en Zuid Limburg van de HCC! (Hobby Computer Club).

HCC!mzl organiseert deze Open Dag op zaterdag 6 mei 2017 van 10:00 tot 17:00 uur in gemeenschapshuis Pater Kolbe aan de Graetheidelaan 60 in Urmond. De toegang is gratis.

De HCC is een landelijke vereniging opgedeeld in regio’s en zogenaamde interessegroepen. HCC!mzl is één van die 24 regio’s en dekt het gebied van Vaals-Maastricht tot Budel-Roermond en telt zo’n 1.500 leden.

Op deze Open Dag zullen ook een aantal van de 25 interessegroepen die HCC rijk is aanwezig zijn. Deze interessegroepen gaan dieper in op een bepaald aspect, zoals Apple, Windows, Genealogie, Domotica, Senioren Academie. Bezoekers kunnen met vragen terecht bij de aanwezige interessegroepen en kunnen kijken naar de laatste nieuwtjes op diverse gebieden. Verder wordt voorlichting gegeven over iOS en Android tablets, Genealogie en Raspberry Pi.

Bij de Testbank kunnen bezoekers hun hardware laten testen en bij de Interessegroep Commodore kijken en vragen stellen over computer hardware uit de beginjaren van de HCC.
De interessegroepen en de regio MZL geven op deze dag ook een aantal korte presentaties.

» programma en tijdschema

HCC

HCC!mzl maakt onderdeel uit van HCC, een actieve vereniging met meer dan 50.000 leden, die zich op heel veel locaties verspreid door heel Nederland én in Vlaanderen bezighoudt met alles wat je in de digitale wereld tegenkomt. De HCC bestaat dit jaar veertig jaar.

Cookieinstellingen