Werkzaamheden Leyenbroekerweg één week eerder klaar

Leyenbroekerweg
Leyenbroekerweg
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Langs de Leyenbroekerweg tussen Engelenkampstraat en Putstraat zijn de afgelopen weken vrijliggende fietspaden aangelegd.

Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren werd één rijstrook afgesloten en kon het verkeer alleen in de richting van de President Kennedysingel rijden.

Verkeer in tegengestelde richting moest omrijden via de Odasingel, Rijksweg, Wilhelminastraat en Engelenkampstraat en dat leidde tot veel vertraging voor het verkeer, met name rond rotonde De Wissel. De werkzaamheden aan de Leyenbroekerweg komen aanstaand weekend gereed. Dat is een week eerder dat de oorspronkelijke planning.

Het enige dat nog moet gebeuren is het aanbrengen van een nieuwe asfaltdeklaag op de Leyenbroekerweg tussen de Lahrstraat en de Engelenkampstraat en het aanbrengen van nieuwe belijning. Om die werkzaamheden te kunnen uitvoeren gaat de Leyenbroekerweg tussen Engelenkampstraat en Lahrstraat komend weekend helemaal dicht

Op vrijdag 5 mei is de weg vanaf 19:00 uur dicht voor àlle verkeer. Op maandagmorgen 8 mei om 06:00 uur is het werk klaar en gaat de weg weer open.

Tijdens de afsluiting wordt het verkeer omgeleid zoals hieronder afgebeeld.

Cookieinstellingen