Sittard Klassiek op stap met cliënten Ophovenerhof

De organisatie van Sittard Klassiek trakteerde een aantal bewoners en cliënten van de Ophovenerhof in Sittard zaterdag op een toertocht met voor het merendeel klassieke automobielen.

Sittard Klassiek toont elk jaar zijn maatschappelijke betrokkenheid en in het kader hiervan draagt zij al jaren de Stichting Ophovenerhof een warm hart toe. Vanwege haar jubileum – het evenement wordt dit jaar voor de 25e keer georganiseerd – werd afgelopen zaterdag een extra zomerrit met een aantal oldtimers gemaakt, speciaal voor de harde werkers van de Ophovenerhof. Zij namen gisteren plaats op de bijrijdersstoelen voor een mooie rit door de Westelijke Mijnstreek. Begin en eindpunt van deze speciale rit was vanzelfsprekend de Ophovenerhof aan de Molenweg te Sittard. Onderweg werd onder meer halt gehouden bij ijsboerderij Coumans in Windraak, waar alle deelnemers op een ijsje werden getrakteerd.

Voor de tocht was een speciale rallyplaat gemaakt, waarop ook de Ophovenerhof staat afgebeeld.

Stichting Ophovenerhof is een kleine onafhankelijke organisatie die een zinvolle dagbesteding organiseert voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Cookieinstellingen