Chillen in het Maaslandpark tijdens Pulp Festival #3

Op het Maaslandpark, het terrein van het voormalige Maaslandziekenhuis in Sittard, was het zondag gezellig druk tijdens de derde editie van Pulp Festival.

De eerdere edities van Pulp Festival waren een groot succes. Zondag 16 juli konden bezoekers opnieuw genieten van lekker eten, muziek, cultuur en kunst op Pulp Festival. Het thema van het gratis festival was dit jaar duurzaamheid.

Het concept werd weer georganiseerd door PULP Collective, een groep jonge creatieve ondernemers uit het Sittardse die op een eigentijdse manier het imago van de stad willen versterken. Pulp staat voor Fair trade, biologisch, recycle, lokaal en regionaal. Pulp biedt een podium aan (startende) ondernemers die handmade producten aanbieden en lokaal talent om zichzelf te laten zien. De verbinding van verschillende partijen staat centraal. Pulp is crowdsourced, dat betekent dat het programma pas helemaal compleet is op de dag dat het evenement plaatsvindt.

Pulp Festival biedt wat muziek betreft graag een podium aan regionaal muzikaal talent. Dat was zondag dan ook volop te beluisteren. Er waren optredens van Morose, Young Collective, LUCA MADU, Lotte Walda, Morganas Illusion en The Ten Bells. De bekendste naam was toch wel die van de de psychedelische bluesrockband DeWolff.

Klik op de foto boven dit bericht om meer foto’s van Pulp Festival 2017 te bekijken.

Cookieinstellingen