Nieuw cursusaanbod bij Gilde Westelijke Mijnstreek

Foto: Gilde WM

Gilde Westelijke Mijnstreek heeft de voorbereidingen van het cursusaanbod 2017-2018 nagenoeg afgerond.

De website is weer bijgewerkt met het actuele cursusaanbod. De vrijwillige cursusleiders staan te trappelen van ongeduld om aan de slag te gaan. Vanaf eind september kuny kunt u weer terecht voor allerlei cursussen die tegen zeer aantrekkelijke tarieven worden aangeboden. Iedereen is welkom, jong en oud; er zit vast wel een aansprekende curus bij.

De cursussen worden gegeven in Sittard en in samenwerking met het Dorpsplatform aldaar ook in Elsloo.

Moderne talen (ook Chinees) worden op verschillende niveaus en manieren aangeboden, maar altijd leerzaam en gezellig. Beginnen, opfrissen, doorleren, converseren; het kan allemaal. Er is ook een leesclub actief, maar die is al vrijwel volgeboekt.

Het computerblok is aangevuld met workshops en cursussen over smartphone en tablet (zowel Androïd als Apple), maar ook bijvoorbeeld met Windows 10 voor beginners. In het komend voorjaar staat een website leren maken met Joomla op het programma.

De zeer populaire wandel- en fietstochten zijn meestal snel ‘uitverkocht’. Dit najaar wordt nog 3 keer gewandeld, namelijk op de Mechelse heide, in de Eifel en in de omgeving van Lanaken.

De populaire schildercursussen zitten nagenoeg vol, bel snel om te horen of er nog een plekje vrij is. Tiffany en een workshop randlood zijn doorlopend beschikbaar.

Het kantoor van Gilde Westelijke Mijnstreek is vanaf heden iedere dinsdag- donderdag- en vrijdagochtend bereikbaar van 09:.00 tot 12:00 uur. Het telefoonnummer is 046-4585032.

Op de website www.gildewestelijkemijnstreek.nl treft u alle actuele informatie aan. Ook bijvoorbeeld over een workshop Sociale Media (Facebook, Twitter, Instagram, etc.) en een korte cursus Facebook of over de 3 bijeenkomsten waarin u leert en ervaart hoe de lokale democratie werkt. Wat dacht u van een workshop e-bike?

Houd de website in de gaten en/of like de Facebook-pagina van Gilde Westelijke Mijnstreek en u krijgt meteen alle nieuws op uw eigen tijdlijn te zien.

Cookieinstellingen