Gemeente sluit intentieovereenkomst met nieuwe uitbaters De Hanenhof

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De afgelopen maanden hebben zich vijf kandidaten gemeld voor de exploitatie van De Hanenhof, zo meldt het College van B&W in een schrijven aan de gemeenteraad.

Daarin deelt het College mee dat met Jean Verkuijlen en Chantalle Nelissen een inentieovereenkomst is gesloten betreffende de exploitatie van zalencentrum De Hanenhof is Geleen.

Verkuijlen en Nelissen zijn in Geleen geen onbekenden. Zij runnen momenteel restaurant ’t Hartje van Geleen aan de Geleense Markt.

De komende weken zetten de gemeente en de aanstaande nieuwe uitbaters de puntjes op de i wat betreft de huurovereenkomst. Ook worden er afspraken gemaakt over de wijze waarop de noodzakelijke verbeteringen aan De Hanenhof – waaronder het oplossen van het ‘geluidslek’ – vorm zullen krijgen.

De nieuwe uitbaters worden deze maand ingewerkt door interim-uitbater Marc Vaassen.

Op het moment dat de definitieve overeenkomst met de heer Verkuijlen en mevrouw Melissen gesloten zal worden (naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar) zal ook duidelijk zijn op welke wijze het genoemde restaurant aan de Markt blijft voortbestaan.

Cookieinstellingen