Eerste Knuffelhotel van Limburg opent in Sittard

Foto: Knuffelhotel

Het vorige week in Sittard geopende kinderopvangcentrum De Rode Loper start in de herfstvakantie, vanaf maandag 16 oktober, met het eerste Knuffelhotel van Limburg.

Kinderen tussen 0 en 12 jaar die in de herfstvakantie op reis gaan en hun beer, konijn of ander knuffeldier niet mee kunnen nemen, mogen hun knuffels één of meerdere nachtjes laten logeren in het monumentale, voormalige klooster Leyenbroek aan de Leyenbroekerweg 113D.

Knuffels groot en klein zijn van harte welkom om te genieten van een beregezellige vijf sterren vakantie. Kinderen mogen net zoveel knuffels brengen als ze willen.

De kosten voor verblijf bedragen € 0,10 per dag per knuffel. De knuffeldieren kunnen onbeperkt eten en drinken. Voor knuffels die van actie houden, is er een leuk animatieprogramma. De eigenaren van de knuffels kunnen via Facebook op de hoogte blijven van de avonturen van hun pluizige vriendjes en vriendinnetjes.

Inchecken kan tijdens de gehele herfstvakantie, van maandag 16 tot vrijdag 20 oktober, dagelijks (uitgezonderd zaterdag en zondag) vanaf 10:00 uur.

De Rode Loper is een innovatieve ‘speeltuin’ van MIK Kinderopvang en werkt volgens een totaal nieuw concept. Daarbij bieden creatieve professionals uit verschillende disciplines inspiratie die aansluit bij de 21e eeuwse vaardigheden die jonge mensen in de toekomst nodig hebben om zelfstandig en authentiek in het leven te staan. De Rode Loper werkt daarbij intensief samen met de basisscholen in de omgeving, BS Leyenbroek en OBS Aan de Meule.

Cookieinstellingen