Zittesje revuu ‘Oppetied’ verkrijgbaar op dvd

Foto: Oppetied

In november vorig jaar stond de Zittesje revuu Oppetied liefst negen avonden in een zo goed als uitverkochte schouwburg De Domijnen.

De reacties van publiek en recensenten waren lovend. “De beste Zittesje revue sinds jaren”, zo kopten de regionale dagbladen. Ook de bezoekers van de Zittesje revuu waardeerden de voorstellingenreeks met 4,5 ster op de sociale media: “Kippenvelmomenten, zoals het gevoelige lied van Marlou Obers over ‘De Tied’, werden afgewisseld met kolderieke scènes en fantastische live-muziek van de big band Time Out”.

Voor het eerst in de rijke historie van de Zittesje revuu heeft een professionele cameracrew de verrichtingen van de spelers nauwgezet in beeld gebracht. Maarten Welzen, eigenaar van Welzen Studio’s uit Sittard, heeft de revue daarmee op een kwalitatief hoogwaardige wijze geregistreerd. Welzen’s productiebedrijf is gespecialiseerd in het maken van onder andere bedrijfsfilms voor grote multinationals en het bedenken van visuals en decorontwerp voor de entertainmentindustrie.

Vanuit maar liefst zeven verschillende cameraposities heeft Maarten Welzen de Zittesje revuu in beeld gebracht. De revuu met de vele technische hoogstandjes zoals de draaischijf en de live-muziek van Big Band Time Out heeft prachtige momenten en bijzondere shots opgeleverd.

De registratie van de Zittesje revuu Oppetied is vanaf nu voor 5 euro op dvd te koop bij de café’s de Kup, ’t Sjterfhoes en Schtad Zitterd.

Cookieinstellingen