Rock Your Drums 2018 in ’t Trefpunt in Munstergeleen

Foto: Juliana Munstergeleen

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april organiseert percussie-ensemble Juliana Munstergeleen o.l.v. Rie Dols Rock Your Drums 2018.

Na een uitverkochte avond en een overweldigend succes in april 2015 worden dit jaar twee avonden georganiseerd in gemeenschapshuis ’t Trefpunt in Munstergeleen. Beide avonden begint het programma om 20:30 uur.

Behalve wereldster George McCrae (bekend van zijn wereldhit Rock Your Baby) verlenen ook José van Haen (leadzangeres van de bekende coverband Solid Rock), Pedro Cremers (in de regio en ver daarbuiten veel gevraagde topzanger) en Shaka McCrae – zoon van en bekend van optredens in binnen en buitenland, hun medewerking aan deze avond.

Alle artiesten worden weer muzikaal begeleid door Percussion-ensemble Juliana Munstergeleen onder leiding van Rie Dols. Inmiddels zijn door Rie en Richard Dols weer goed klinkende arrangementen geschreven en zijn de repetities in volle gang.

Beide dagen is er na het concert een afterparty met DJ Har Cramers.

De voorverkoop loopt. Kaarten zijn voor 10 euro verkrijgbaar bij Dio Drogist (bij verkoop aan de dagkassa, mits nog voorradig, kosten de kaarten 12,50 euro).

Meer informatie via [email protected] of via Kitty Dols 06-23534805.

De voorstelling van zaterdag 14 april is uitverkocht, er zijn alleen nog kaarten te verkrijgen voor vrijdagavond 13 april 2018.

Rock Your Drums 2018

Cookieinstellingen