Groove Garden kan fraai weer tegemoet zien

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Het is momenteel een drukte van belang op het voormalige CIOS-terrein aan de Sportcentrumlaan in Sittard, want Groove Garden komt eraan.

Het blijft er de komende dagen een komen en gaan van leveranciers van tenten, podiummateriaal, containers met allerlei spullen, geluidsapparatuur, verlichtingsapparatuur, toiletten, kassacabines, lockers, tappunten en ga zo maar door. Vele tientallen handen zorgen ervoor dat alles zaterdagochtend helemaal klaar is voor de volgende editie van Groove Garden, het intieme en gezellige dancefestival dat dit jaar aan zijn veertiende editie toe is.

Het festival is qua positie een stukje opgeschoven naar de plek waar voorheen de gebouwen van het Euregionaal Sportcentrum stonden. Een betere plek met meer bomen en schaduw dan de grote open vlakte waar het festival de afgelopen jaren plaatsvond.

En het is altijd fijn als het weer tijdens zo’n groot openlucht gebeuren meewerkt. Volgens de weermannen en -vrouwen van weeronline.nl wordt het komende zaterdag en zondag zonnig en klimt de temperatuur naar zo’n 29 graden. Heerlijk weer voor iedereen die eens lekker uit de bol wil gaan.

Twee dagen lang partyen op de muziek van tientallen dj’s die op zes verschillende podia het publiek weer in beweging gaan krijgen. Weten wie waar wanneer speelt? De complete line-up van #GG2018 vindt u hier. Nog geen ticket? Alle combitickets voor het hele weekend zijn weg, er zijn enkel nog dagtickets te verkrijgen.

» tickets kopen

Kom alvast in de stemming met de aftermovie van GG2017:

Cookieinstellingen