Drukbezochte Outlet Shopping Day in Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De jaarlijkse Outlet Shopping Day in het centrum van Sittard vond net als vorig jaar plaats onder ideale weersomstandigheden.

Een aangename temperatuur – niet te warm, niet te koud – zonnig en droog weer in combinatie met tal van aantrekkelijke aanbiedingen van de plaatselijke winkeliers, muziek, een grote prijzengrabbelton en vermaak voor de kinderen bleken weer een ideale mix om tal van kooplustigen naar het centrum van de stad te trekken.

Het Centrummanagement van Sittard had – met dank aan de winkeliers – weer een grote prijzengrabbelton opgesteld. Daar konden mensen, die daarvoor bij een aankoop van een van de winkeliers in de binnenstad een bonnetje hadden gekregen, graaien naar een prijsje. En dat liep storm. “Om half twee kon je grabbelen wat je wilde, maar alle prijzen – een kleine 1000 – waren er toen al uitgevist. Enerzijds tekenend voor het succes van deze dag, anderzijds erg jammer dat we daarna veel mensen teleur moesten stellen”, zo liet een medewerkster van het Centrummanagement weten.

Cookieinstellingen