Gratis Kerkconcert Zonnebloem regio Sittard-Geleen

Foto: SGN

Op zondag 4 november organiseert Zonnebloem Regio Sittard-Geleen in de Christus Koningkerk een gratis toegankelijk zondagmiddagconcert.

Dat gebeurt nu voor het dertiende jaar op rij. Ditmaal wordt het concert verzorgd door het Geleens Mannenkoor Mignon en solozangeres Sandrine Mairesse.

Het concert begint om 14:00 uur. U vindt de Christus Koningkerk aan de Leyenbroekerweg in Sittard.

Speciaal voor de Zonnebloem Regio Sittard-Geleen verzorgt Mignon een gevarieerd kerkconcert. Meer dan 20 verschillende liederen zullen worden gezongen. Mignon heeft een zeer gevarieerd repertoire, van klassiek tot populair, van opera en operette tot musicalnummers en popsongs. Ook negrospirituals en drinkliederen maken deel uit van het programma. Sopraan Sandrine Mairesse brengt diverse werken ten gehore samen met het koor.

Sandrine begon al op 9-jarige leeftijd met zang. In 2018 debuteerde zij in Valkenburg met een hoofdrol in Amahl and the night Visitors. Zij studeerde in 2016 af aan de Masteropleiding Solozang en Opera aan het conservatorium in Maastricht.

Mannenkoor Mignon, opgericht in 1926, telt momenteel 70 zangers uit de hele regio. Het koor staat onder leiding van dirigent Sonja Feenstra uit Tongeren. Zij wordt ondersteund door tweede dirigent Robert Weirauch uit Geleen.

De toegang tot dit concert is vrij, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd om dit jaarlijkse concert in stand te kunnen houden.

Mannenkoor Mignon, Geleen
Mannenkoor Mignon uit Geleen

 

Cookieinstellingen