Maandag start kaartverkoop Lèntjheuvelse Revue

<em>Lèntjheuvelse Revue</em>
Lèntjheuvelse Revue
Foto: K. Noblesse

Aanstaande maandag 14 januari gaat de kaartverkoop van start voor de 17e Lèntjheuvelse revue.

U kunt dan tussen 19:00 en 20:00 uur terecht in ’t Volkshoes in Geleen Lindenheuvel. Wees er snel bij want op = op!

De restkaarten kan zijn vanaf dinsdag 15 januari (14:00 uur) te koop bij tabaksspeciaalzaak Borée aan de Bloemenmarkt 35 in Geleen.

De première is al over 10 weken en de repetities verlopen prima!

De revue is geschreven door Kevin Noblesse samen met Marc Heijboer. Dit duo heeft samen een 3,5 uur durende show in elkaar gezet waarbij alle elementen binnen een revue aan bod komen: declamatie, zang, dans, sketch, en ook het showgedeelte zal niet ontbreken.

“Het was een intensieve klus, waarbij de zomerse temperatuur van afgelopen jaar het niet makkelijk maakte en het soms letterlijk wel eens echt bloed zweet en tranen heeft gekost” aldus Noblesse die voor de sketches tekent. Ook Marc Heijboer is intensief bezig geweest: “Kevin kwam met een idee en ik heb van zijn gedachtes een mooie tekst proberen te maken”. En dat is prima gelukt, samen met Huub Lemmens, die ook deze revue weer tekent voor de muziek.

“Kom het zelf maar beleven, en geniet van een gezellig avondje uit”, aldus het schrijversduo.

De dansgroep heeft haar vier dansen klaar, de kledinggroep ligt goed op schema, de muziek en composities zijn klaar. Ook de mannen van de decorgroep hebben weer samen met de schilders hun beste beentje voorgezet.

Kortom: alle puzzelstukjes vallen langzaam op hun plaats om over 10 weken, op 29 maart, een mooie première neer te kunnen zetten op de planken van ’t Volkshoes. Daarna vinden er voorstellingen plaats op 30 en 31 maart en op 5, 6 en 7 april, eveneens in ’t Volkshoes. De middagvoorstellingen op de zondagen beginnen om 15:00 uur, alle andere voorstellingen beginnen om 19:30 uur.

Cookieinstellingen