‘Heel Sittard-Geleen fietst’ – fietst u mee?

Winterfietsactie
Winterfietsactie
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Zaterdag 26 januari gaven wethouders Eefje Joosten (mobiliteit) en Kim Schmitz (duurzaamheid) het startsein voor  de winterfietsactie ‘Heel Sittard-Geleen fietst’ voor inwoners van Sittard-Geleen.

Met deze winterfietsactie, die vorig jaar voor het eerst succesvol is georganiseerd, stimuleert de gemeente forenzen met de fiets naar het werk te gaan. Inwoners kunnen deelnemen aan de actie tot 23 februari.

» Gemeente stimuleert fietsen met winterfietsactie ‘Heel Sittard-Geleen fietst’

Vorig jaar was er veel belangstelling voor de actie en dat lijkt ook dit jaar het geval te zijn. Verdeeld over twee perioden van twee weken kunnen steeds 40 inwoners van de gemeente Sittard-Geleen gratis een elektrische fiets gebruiken.

Proefperiode van 26 januari tot 23 februari

Deelnemers kunnen kosteloos een leenfiets ophalen en inleveren bij het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. Ophalen kan op zaterdag 26 januari en zaterdag 9 februari tussen 13:00 en 15:00 uur; terugbrengen op 9 en 23 februari tussen 10:00 en 11:00 uur. Het aanmeldformulier voor de winterfietsactie en meer informatie over de praktische zaken is te vinden op Maastricht Bereikbaar.

» Reserveer uw e-bike en ga lekker winterfietsen!

Cookieinstellingen