Gratis lezing door notaris bij Gilde De Graven

Foto: Beeldcitaat Google

Gilde De Graven komt met een nieuw initiatief en organiseert een eerste lezing op woensdag 24 april 2019 om 15:00 uur in haar accommodatie aan de Pancratiusstraat 24 in Munstergeleen (de voormalige bieb).

Een notaris ziet u waarschijnlijk niet zo vaak. Toch kan een bezoek aan uw notaris waardevol zijn, als u de regie over uw leven en uw bezittingen zelf in de hand wil houden.

Wie regelt uw zaken als u dat zelf niet meer kunt? Dat kan via een levenstestament bij de notaris worden vastgelegd. Het verschil tussen een levenstestament en volmacht is belangrijk om te weten. Ook als u getrouwd bent is het zaak uw wensen vast te leggen. Juridisch bent u niet bevoegd om zomaar beslissingen voor uw partner te nemen.

Gilde De Graven biedt u deze eerste lezing gratis aan.

De voorzitter van Gilde heet u op 24 april hartelijk welkom en zal kort uitleggen hoe Gilde De Graven graag vorm wil geven aan De Vrienden van het Gilde. U krijgt dan uit de eerste hand meteen de informatie van alle leerzame, leuke en gezellige activiteiten die het Gilde organiseert. De hoofdmoot van de middag is de lezing van mr. Helga Goossens, Nuth-Heuvelland Notaris.

Wilt u deze lezing bijwonen? Meld u dan op dinsdag-, donderdag- of vrijdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 uur aan door te bellen naar 046-4585032 of stuur een e-mail aan [email protected].

Cookieinstellingen