Verkiezing: wie is de liefste mama van Sittard?

Foto: CC0 via Pixabay

Op zondag 12 mei is het Moederdag en dat betekent dat op zaterdag in het centrum van Sittard het Moederdag event Alles veur de Mam plaatsvindt.

Op zaterdag 11 mei worden moeders in het centrum van Sittard extra verwend! Onderdeel van het evenement is de verkiezing van de Liefste Mama van Sittard.

Het Centrum management van Sittard en de Sittardse winkeliers dagen je uit om te laten weten waarom jóuw moeder zo speciaal voor je is en waarom zij de állerliefste is. Wie de uitdaging aandurft – en wie zou dat nou niet durven? – maakt kans op een te gekke Moederdagprijs.

De jury gaat op zoek naar de tien leukste inzendingen over piepjonge moeders, de alleroudste mama’s en alles wat daar tussenin zit.

De prijsuitreiking van de ‘Liefste Mama van Sittard verkiezing’ vindt plaats op zaterdag 11 mei tijdens het Moederdag event Alles veur de Mam. De mama’s die uit de tien leukste inzendingen naar voren komen krijgen allemaal een leuke verrassing. Uit die tien wordt één mama als allerliefste geloot en die wint een verrassingspakket (onder andere gevuld door Het Laagland en boekhandel Krings) én een weekend gratis rijden in een gloednieuwe MINI van Keram Maastricht.

Wil jij dat jouw mama de verkiezing wint? Vul dan snel het aanmeldingsformulier in.

Aanmelden kan tot en met maandag 6 mei.

Cookieinstellingen