Mama’s Pride Festival: een hart voor alle moeders

Foto:

Op de klanken van Celebrate stuurde Coely tijdens haar optreden op Mama’s Pride 2019 zaterdagavond een groot hart naar het publiek. Ze deed dat ter ere van alle moeders.

Een mooie geste van de organisatie van Mama’s Pride, het gratis toegankelijke popfestival op en rond Moederdag in het Burgemeester Damenpark in Geleen. Het festival betoont dit jaar voor de 25e keer in de historie eer aan alle moeders en doet dat met een feestelijk programma. Ivo Goessens maakte er onderstaand filmpje van.

Het hart vind je terug in het logo van het Mama’s Pride Festival. Het geeft aan dat het festival niet alleen hart heeft voor moeders, maar ook voor muziek en voor jong talent.

The Dream trapt af – Foto: Rino Vincken

En omdat de 25e editie van Mama’s Pride in hetzelfde jaar valt als de 50e van Pinkpop, dat in 1970 voor het eerst in datzelfde Burgemeester Damenpark werd gehouden, werd Mama’s Pride 2019 afgetrapt met een optreden van The Dream, de band die in 1970 een van de acts was op de allereerste editie van Pinkpop. En ook George Baker was van de partij. Het publiek ging los op Little Green Bag en Paloma Blanca.

George Baker – Foto: © Ivo Goessens – Double Eye Geleen

Zondag 12 mei 2019

Het zondagprogramma start traditiegetrouw met een optreden van de winnaar van bandwedstrijd Podiumvrees. Dit jaar is dat TwentySeven. DeWolff zorgt als laatste van de 9 acts die zondag op het podium komen ongetwijfeld voor een daverende afsluiting van de jubileumeditie van Mama’s Pride. De line-up van zondag is als volgt:

Op zondag is het terrein vanaf 11:30 uur open, sluiting is om 23:00 uur.

Cookieinstellingen