Wat is er zoal te doen vandaag in Sittard-Geleen?

Foto: CM Geleen

Het wordt vandaag een heerlijk warme dag. In Sittard-Geleen valt vandaag weer het een en ander te beleven. Een aantal van die activiteiten vindt u hieronder.

Op de Markt in Geleen barst vandaag om 13:00 uur voor de derde keer het gezellige GlanaMundo Wereldfestival los. U kunt er genieten van live muziek van uitstekende artiesten en van lekker eten van diverse foodtrucks. Ook is er een leuke wereldmarkt georganiseerd waar je allerlei spullen uit verre landen kunt kopen.

(Lees verder onder de afbeelding.)

Iets verderop, in Geleen-Lindenheuvel, organiseert Wijkplatform Lindenheuvel de Dag van de Wijk, met ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds tal van activiteiten voor jong en oud. De Dag van de Wijk wordt gehouden op het evenementendeel van de Bloemenmarkt.

In Sittard wordt zondagochtend al vroeg sportief gestart met de tweede Kika Unitas sponsorloop. Plaats van handeling is het atletiekterrein van AV Unitas aan de Eggerweg in Sittard en het Tom Dumoulin Bike Park.

En om het nog even sportief te houden: GV Swentibold, een van de oudste en grootste verenigingen van Sittard-Geleen, organiseert vandaag een kennismakingsdag. Alle geledingen van deze gymnastiekvereniging presenteren zich vandaag met demonstraties in de Stadssporthal in Sittard.

En verder is het vandaag de laatste dag van de vierde editie van het Foodstock Festival op het Maaslandpark in Sittard.

Ook zijn vandaag diverse exposities te bezoeken:

En als u liever gaat winkelen dan kan dat ook, want in Sittard zijn zondagmiddag veel winkels geopend.

Wilt u een activiteit onder de aandacht brengen en deze laten opnemen in de Agenda van deze website?

(Let op: de redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen niet te plaatsen)

Cookieinstellingen