Aanstaande zondag classic car rally Sittard Klassiek

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Sinds 1993 vindt in Sittard elke eerste zondag van de maand september de classic car rally Sittard Klassiek plaats.

De inschrijving voor dit evenement, waaraan wordt deelgenomen door de trotse bezitters van classic cars (bouwjaar tot 1970) en oldtimers, was alweer snel gesloten, want de animo voor dit evenement is steevast erg groot terwijl het aantal wagens dat kan deelnemen is beperkt. Dat heeft alles te maken met de ruimte die het Sittardse marktplein biedt.

Tussen 09:00 en 10:00 uur rijden de deelnemers via de Paardestraat de Sittardse Markt op. Omdat de ruimte op de Markt beperkt is, is toelating tot de Markt alleen mogelijk voor deelnemende en ingeschreven auto’s. Op de Paardestraat vindt deze controle plaats. Om 10:00 uur vertrekken de deelnemers voor een toertocht door Limburg.

Finish

Tussen 15:30 en 16:30 uur arriveren de auto’s weer op de Sittardse Markt. Ook dan is er op de gezellige Sittardse Markt weer ruim de tijd om alle auto’s te bewonderen en ervaringen en indrukken uit te wisselen.

Prijsuitreiking

Rond 17:00 uur vindt de prijsuitreiking plaats. Deze is gebaseerd op een tombola waar de deelnemers tijdens de route-uitreiking een formulier voor krijgen. De prijzen worden veelal beschikbaar gesteld en uitgereikt door sponsoren van Sittard Klassiek.

Cookieinstellingen