Countdown Oktoberfeest Sittard start met Oktoberfeestmodeshow

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Het vijftiende Oktoberfeest van Sittard staat eraan te komen. Het aftellen begint ook dit jaar weer met de inmiddels traditionele Oktoberfeestmodeshow van Lederhosenland op de laatste zondag van september.

Op 29 september is de Markt in Sittard opnieuw de plek waar je moet zijn om op de hoogte te komen van de actuele Oktoberfeestmode

Steeds meer liefhebbers van Trachtenmode bezoeken jaarlijks dit spektakel. Een inmiddels vaste groep modellen betreedt zondag 29 september vanaf 15:00 uur weer de catwalk. Je ziet er de nieuwste trends in Trachtenmode, zodat je helemaal in stijl naar het Sittardse Oktoberfeest kunt gaan.

Ook dit jaar verzorgt DJ-Dirndl weer de muziek voorafgaand aan en tijdens de modeshow. De presentatie is in handen van Jan Jansen. Op het eind van de modeshow wordt de nieuwe Miss Oktoberfeest 2019 voorgesteld aan het publiek. Op vrijdag 11 oktober wordt zij officieel geïnstalleerd.

Voorafgaand aan de modeshow trekken de modellen, vergezeld door de ex-missen Oktoberfeest Sittard, in een nostalgische stoet vanaf de Stationsstraat richting Markt.

Na afloop van de Oktoberfeestmodeshow van Lederhosenland zorgen Die Männer voor een geweldige afterparty!

Dossier: Oktoberfeest
Cookieinstellingen