Een spannend en leerzaam kinderboek over mensenhandel

Foto: © Boekscout

In ‘Trubbels in Thailand’ gaan twee kinderen op zoek naar hun moeder, die tijdens een vakantie in Thailand vermist is geraakt.

Ze beleven spannende avonturen, onder andere in het grote Bangkok. Dit bloedstollende jeugdboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Bente (11) en Adel (14) reizen in de zomervakantie met hun moeder Martha naar Thailand. Op een ochtend is Martha ineens verdwenen. Bente en Adel gaan haar zoeken. Wanneer ze verdwaald zijn in het grote Bangkok, ontmoeten ze de achttienjarige Isis. Achter haar stoere uiterlijk schuilt een groot verdriet. Isis besluit de twee kinderen te helpen bij hun zoektocht. Samen vinden ze steeds weer nieuwe aanwijzingen en beleven ze spannende avonturen. Lukt het ze om uit handen te blijven van de politie én om hun moeder terug te vinden?

Over de schrijfster

M.W. Valkenburg (Sittard, 1965) studeerde Taalwetenschap in Amsterdam en werkte ruim 25 jaar als hogeschooldocente en manager in het hoger beroepsonderwijs. Met enige regelmaat publiceert ze artikelen en verhalen. Trubbels in Thailand is haar debuut. Ze is moeder van twee volwassen kinderen en woont samen met haar partner in Doesburg.

Boekgegevens
Titel: Trubbels in Thailand
Auteur: M.W. Valkenburg
Verschijningsdatum: 27-09-2019
Aantal pagina’s: 200
ISBN: 9789463896184
Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 20,50
Uitvoering: paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Reacties