Coach4U steunt jongeren

Foto: Coach4U

Coach4U begeleidt al jaren jongeren in de leeftijd van 13-23 jaar die om wat voor reden dan ook een steuntje in de rug nodig hebben.

Dit kan zijn op persoonlijk vlak, maar ook op het gebied van school. Interessant voor jou?

Veel jongeren maken in deze leeftijd een periode mee dat het tegen zit. Coach4U is een vrijwilligersproject dat al tien jaar jongeren een steun in de rug geeft en heeft al vele jongeren succesvol een stap verder laten maken. Coach4U heeft een grote groep van vrijwilligers die opgeleid zijn om samen met een jongere aan de slag te gaan .

Voorbeelden waarbij een coach van Coach4U van betekenis kan zijn b.v. bij het motiveren en ondersteunen voor het studeren, een luisterend oor bieden bij problemen buiten school (thuis, vrienden), werken aan meer zelfvertrouwen, opbouwen van sociale contacten en het onderzoeken en begeleiden bij loopbaanvragen.

Bij aanmelding vindt een gesprek met een maatschappelijk werkster plaats om tot een heldere doelstelling te komen. Samen met de jongere wordt gekozen wat voor een soort coach hij of zij wil hebben en een eerste kennismaking wordt verzorgd. Wanneer jongere en coach een klik hebben, gaan ze aan de slag en spreken regelmatig met elkaar af.

Geïnteresseerd geraakt?, neem dan eens contact met ons op. Nadere informatie verkrijgen of aanmelden kan op verschillende manieren.
Per mail: [email protected] of [email protected], via onze site: www.coach4u.nl of per telefoon: 046-4575700 (PIW Algemeen) of 06- 36433409.

Coach4U

Reacties