‘Ambassadeursavond’ voor wervers deelnemers Rosa-Run

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op Paasmaandag 13 april 2020 klinkt op de Markt in Sittard het startschot van de allereerste Rosa-Run.

De Rosa-Run is ontstaan uit de bijzondere samenwerking tussen Kennedy-Mars Sittard en stichting Bijzonder in Beweging.

De gedachte achter dit nieuwe evenement is ‘Samen lopen voor een ander’. De organisatoren willen met dit nieuwe sportevenement teams de mogelijkheid bieden om samen een marathon te lopen, waarbij een duidelijke connectie wordt gemaakt met mensen met een verstandelijke beperking.

Niet alleen krijgt elk team een ‘buddy’ uit de doelgroep toegewezen, ook wordt er bij dit evenement geld bij elkaar gelopen om het hele jaar door meer beweegactiviteiten te kunnen organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking. Hoe meer deelnemers, des te hoger ook het bedrag dat ten goede komt aan Bijzonder in Beweging.

De organisatoren van het evenement willen dan ook graag zoveel mogelijk deelnemers weren voor de allereerste Rosa-Run. Daartoe belegt zij op dinsdag 21 januari om 19:30 uur een ambassadeursavond waarop iedereen die wil helpen met het werven van deelnemers wordt geïnformeerd over dit nieuwe loopevenement.

De ambassadeursavond wordt gehouden bij het Huis voor de Sport aan de Parijsboulevard 345 te Sittard en duurt ongeveer een uurtje. Aanmelden kan tot en met vrijdag 17 januari door een mail te sturen aan [email protected]. Wie op 21 januari is verhinderd, maar toch wil helpen kan dat eveneens doorgeven.

Reacties