Geleen Calling verrast ‘de stad’ met Blue Monday-concert

Ground Nero
Ground Nero
Foto: © Luc Luyten "Who Cares"

Het Geleense festival verrast ‘vriend en vijand’ met de aankondiging van een concert op de meest deprimerende dag van het jaar, maandag 20 januari aanstaande.

Daar waar de meeste mensen blij zijn als ‘blauwe maandag’ weer voorbij is, verheugen ze zich in Geleen op een puik concert in concertzaal De Reünie.

Geleen Calling organiseert die avond een live concert waarbij de Belgische dark-wave formatie Ground Nero zal zorgen voor een gitzwarte muziekavond. Het jeugdige Psychic opent de avond en staat ook al garant voor de donkere kanten van de (wave-) muziek.
“Wat doe je anders op een maandagavond”, aldus de Geleen Calling organisatie, die weer trots is dat er een event toegevoegd wordt aan de Sittard–Geleense muziekscene. In plaats van op de bank te liggen of bij te moeten komen van het weekend verwacht men veel liefhebbers bij dit nieuwe initiatief. “We beginnen op tijd en je bent ook gegarandeerd weer op tijd thuis, tenzij je nog terug naar Amsterdam moet,” grapt de organisatie.

Dat ze er vertrouwen in hebben blijkt eruit dat de makers van Geleen Calling oproepen alvast 18 januari 2021 en 17 januari 2022 te reserveren voor een jaarlijks terugkerend Blue Monday concert. En dat alles op een maandag natuurlijk.

Maandag 20 januari
Blue Monday Concert
Locatie: café-zaal De Reünie
Vanaf 19:00 uur.
Entree aan de deur: 5 euro

Kijk voor meer informatie over Geleen Calling presents Blue Monday ook op www.geleencalling2019.nl.

Blue Monday

Cookieinstellingen