Nationaal Theaterweekend in Schouwburg De Domijnen op 25 en 26 januari

Foto: © Juliette Polak en Fleur Koning

Met het Nationale Theaterweekend viert Nederland voor het vijfde jaar op rij theater. De deelnemende theaters bieden verrassende voorstellingen voor slechts een tientje per ticket.

Ook Schouwburg De Domijnen viert dit jaar weer mee:

Op zaterdag Maarten van Rossem en op zondag een gratis familiefestival

Zaterdag 25 januari is historicus en tv persoonlijkheid Maarten Van Rossem te gast. Onder het motto Een avond lachen en leren met de bekendste historicus van Nederland brengt Maarten van Rossem een boeiende theaterlezing.

Zijn verhalen zijn prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp. En zoals hij zelf zegt: “Het kan alle kanten opgaan. Dat maakt het niet alleen voor het publiek, maar vooral voor mezelf boeiend”.

Op zondag 26 januari vindt in samenwerking met Het Laagland het Familiefestival plaats, met theater, dans en& cabaret voor iedereen van 2 tot 112 jaar!

In verschillende zalen en ruimtes zijn korte voorstellingen te zien zoals VET Kindercabaret, Het Meisje en het Water en WOOSH! (voor de allerkleinsten!). Er is een achter-de-schermen kijkje in de keuken van de nieuwe Laaglandvoorstelling Kanonnenvoer. Meestervoorlezer én kinderboekenschrijver Jacques Vriens leest voor en je kan actief meedoen bij de diverse workshops.

Schouwburg De Domijnen Sittard

  • Zaterdag 25 januari, 20:00 uur
    Maarten van Rossem – Theaterlezing
    Entree: 10 euro inclusief pauzedrankje
  • Zondag 26 januari, 14:00-17:00 uur
    Schouwburg De Domijnen in samenwerking met Laagland Theater
    Gratis familiefestival

Cookieinstellingen