Opruimactie CD’s en DVD’s bij Vincentiusvereniging Geleen

Foto: CC0 Public Domain

Op zaterdag 8 en zondag 9 februari vindt van 10:00 tot 16:00 uur weer de maandelijkse kleding- en boekenbeurs plaats van Vincentiusvereniging Geleen.

De Vincentiusvereniging is een vrijwilligersorganisatie op het gebied van maatschappelijke dienstverlening, die met behulp van armoedebestrijding en persoonlijke hulpverlening en vanuit het gedachtegoed van Vincentius, een structurele bijdrage wil leveren aan een goed leven voor zwakkeren en kwetsbaren in de samenleving.

Behalve kleding en boeken worden er ook CD’s en DVD’s verkocht. Vanwege ruimtegebrek in combinatie met een enorme instroom van CD’s en DVD’s geldt momenteel een grote CD- en DVD-opruiming. Waar je normaal voor één euro een CD of DVD kunt aanschaffen heb je er momenteel voor hetzelfde bedrag vier. De actie ‘vier halen, een betalen’ geldt voor CD’s en DVD’s die zijn uitgestald op de tafels naast de puzzel- en spellenpresentatie en geldt voor elke CD en DVD met een geel stickertje.

De verkoop vindt plaats in het pand van de Vincentiusvereniging aan de Potterstraat 2a in Geleen.

Wie kleding, oude boeken, CD’s, DVD’s of LP’s wil inleveren bij de Vincentiusvereniging kan daarvoor elke dinsdag terecht tussen 10:00 en 11:45 uur en tijdens de maandelijkse beursweekenden op zaterdag van 12:00-15:00 uur en op zondag van 13:00-15:00 uur.

Voor grotere spullen, zoals meubilair, geldt momenteel een inleverstop omdat de Vincentiusvereniging over onvoldoende opslagcapaciteit beschikt.

Cookieinstellingen