Chemelot belegt bewonersavond over Masterplan Chemelot 2030

Chemelot
Chemelot
Foto: © Jean Jacques Spuisers

Op dinsdagavond 18 februari aanstaande belegt Chemelot een informatieavond voor omwonenden van het chemiecomplex over het Masterplan Chemelot 2030.

De bijeenkomst begint om 19:00 uur en duurt tot circa 21:00 uur en wordt gehouden in het Van der Valk-motel in Urmond.

Tijdens deze avond wordt het Masterplan Chemelot 2030 verder toegelicht.

Het Masterplan 2030 gaat over de verdere uitwerking op het gebied van ruimte en logistiek van de ‘Visie Chemelot 2025′. Centraal daarin staat Chemelot’s ambitie om uit te groeien tot de meest veilige, meest duurzame en meest competitieve chemie- en materialen site in Europa in 2025.

Het Masterplan richt zich op de huidige site, inclusief de haven in Stein. Daarnaast zijn in het plan de gevolgen van deze ontwikkelingen voor de omgeving op hoofdlijnen beschreven en is het plan tot stand gekomen in nauwe samenwerking met overheden én de bedrijven op de site. Daarnaast wordt actief gecommuniceerd over de inhoud van het Masterplan en de vervolgstappen. Zo komt het Masterplan kort aan bod op de komende, reguliere bijeenkomst van de Klankbordgroep op 11 februari a.s.

Om belangstellenden nader over het Masterplan 2030 te informeren organiseren DSM en Chemelot een op dinsdag 18 februari aanstaande van 19:00 tot 21:00 uur een informatieavond. Mede vanwege de beschikbare capaciteit wordt belangstellenden die de bijeenkomst willen bezoeken gevraagd om zich vooraf schriftelijk aan te melden door hun naam en e-mailadres door te geven via [email protected]

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot uiterlijk 17 februari aanstaande. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw deelname.

Cookieinstellingen