Publiek vindt terras Landgoed Kasteel Limbricht ‘Terras van het Jaar’

<em>Op anderhalve meter in de rijs voor de terrasbar.</em>
Op anderhalve meter in de rijs voor de terrasbar.
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Een terrasverkiezing winnen in een bizar en zwaar jaar voor de horeca: Landgoed Kasteel Limbricht kreeg het voor elkaar.

Chapeau Magazine, dat deze verkiezing jaarlijks samen met L1 en 1Limburg organiseert, heeft dat vrijdag bekendgemaakt.

In totaal brachten een kleine 4.000 terrasbezoekers hun stem uit en daarbij kwam Landgoed Kasteel Limbricht als winnaar uit de bus.

Na een open stemronde kwamen vijf kandidaten voor de titel Terras van het Jaar 2020 in beeld: Brasserie Ver’Koch (Roermond); Gasterij Koningswinkelhof (Valkenburg); NOON (Maastricht); Kasteel Limbricht en De Zoes (Helden). In de finale stemronde bleek Landgoed Kasteel Limbricht van uitbater Igor Stel de meeste stemmen te hebben gekregen van het publiek.

De keuze van het publiek kwam tot stand op basis van de waardering voor prijs-kwaliteitsverhouding, service, gastvrijheid, sfeer en locatie. Dit jaar werd het publiek tevens gevraagd om de manier waarop invulling wordt gegeven aan de coronamaatregelen van het RIVM mee te nemen in het oordeel.

Landgoed Kasteel Limbricht heeft het allemaal: een bijzonder fraaie en sfeervolle locatie, je voelt je er welkom, wordt goed en vriendelijk bediend en de prijs/kwaliteitsverhouding is goed. De cour van de kasteelhoeve biedt alle ruimte om de terrassen met in achtneming van de coronamaatregelen in te richten. En dat werd op een originele manier gedaan.

Cookieinstellingen